Yung Lean & Sad Boys Tavastialle

Ruotsalainen hiphopkokoonpano Yung Lean & Sad Boys esiintyy Helsingin Tavastialla tiistai-iltana 10. helmikuuta.

18-vuotias ruotsalaisartisti Yung Lean julkaisi viime vuonna debyyttisinglensä Ginseng Strip 2002, joka nosti hänet nousukiitoon. Syyskuussa Unknown Death -esikoisalbumin julkaissut Yung Lean on jäänyt kotimaassaan varsin marginaaliselle huomiolle, mutta Pohjois-Amerikassa artisti on myynyt loppuun isojakin saleja.

Yung Leanin kappaleet pyörivät tyypillisesti roskaruoan, videopelien ja internet-ajan pop-kulttuuria sivuavien aihepiirien ympärillä. Trap-biitit, runsas auto-tunen käyttö, rap-kliseiden kanssa flirttailu ja 90-lukuiset internet-grafiikat ovat keskeisessä osassa artistin ilmaisua.

YUNG LEAN & SAD BOYS TAVASTIALLE
Ti 10.2.2015 Helsinki, Tavastia
LIPUT:
- ennakkoon Tiketistä alk. 20 EUR
- ovelta 21 EUR

http://sadboys2001.com
www.facebook.com/arizonaicedoutboys

Kommentointi on suljettu.