Punklegenda TV Smith Suomeen

Legendaarisen englantilaisen punkbändin The Advertsin keulakuvana 70-luvulla tunnetuksi tullut laulaja-lauluntekijä TV Smith saapuu jälleen konsertoimaan Suomeen.

TV Smith esiintyy keskiviikkona 26.11. Tampereen Telakalla ja lauantaina 29.11. Helsingissä ravintola Sture21:ssä Hartza’s Birthday Bash -tapahtuman pääesiintyjänä. Helsingin-keikan muita esiintyjiä ovat Himanes, Rakas Rappio ja Danny Punk. Ennakkolippuja saa Sture21:stä.

The Adverts oli yksi Englannin ensimmäisiä punk-bändejä, ja saavutti menestystä singlehitillään Gary Gilmore’s Eyes sekä debyyttilevyllään Crossing The Red Sea with The Advert’.  Bändi hajosi jo vuonna 1979, jonka jälkeen sen laulaja-kitaristilla TV Smithillä oli kaksi lyhytaikaisempaa bändiprojektia, Explorers ja Cheap, mutta ne eivät nousseet laajempaan tietoisuuteen.

1990-luvulta lähtien TV Smith on kiertänyt maailmaa esittämässä laulujaan folkpunkin hengessä energisillä ja lämminhenkisillä keikoilla.

TV Smith julkaisi kuunvaihteessa uuden studioalbuminsa I Delete, joka on kerännyt jo ylistäviä arvioita varsinkin britti- ja saksalaislehdistössä. Samaan aikaan hän julkaisi viidennen osan kirjasarjastaan Punk Rock Tour Diaries, jossa on kuulumisia myös hänen Suomen kiertueestaan viime vuodelta.

http://www.tvsmith.com/
https://www.facebook.com/TVSmith77

Kommentointi on suljettu.