Paul Oxley’s Unit on palannut, katso uusi video

Paul Oxley’s Unit tekee paluun uuden materiaalin myötä. Vuonna 2015 julkaistavalta Black Gold -albumilta lohkaistaan tänään ensimmäinen single Eyes Open.

Paul Oxley’s Unit oli 80-luvun alkuvuosina erittäin suosittu yhtye Suomessa. Debyyttialbumi Living in a Western World myi 60 000 kappaletta. Kappaleet Spanish Bars ja Terry’s Inside soivat edelleen radiotaajuuksilla. Bändin toista albumia Both sides of the Equatoria myytiin yli 35 000 kappaletta.

Miksi uuden materiaalin julkaisuun vierähti 18 vuotta?
-Nyt aika tuntui oikealta. En pidä albumien tekemisestä pelkän rahan vuoksi tai siksi, että sopimus saadaan täyteen. Minulle levyn tekeminen on tärkeä prosessi ja lauluilla pitää olla merkitystä, Paul Oxley kertoo.

- Black Gold -albumin biisit ovat olleet valmisteilla pitkään. Bändi on innostunut uudesta materiaalista ja odottanut pääsevänsä soittamaan sitä livenä. Viihdymme keikoilla, siellä saa olla kontaktissa ihmisten kanssa. Sosiaalisen median kautta saamamme palautteen perusteella meillä on kentällä faneja jotka ovat odottaneet tätä, Oxley toteaa.

www.facebook.com/pauloxleysunit

 

 

 

 

Kommentointi on suljettu.