Moonsorrow Suomen-kiertueelle

Kuopio, Turku, Joensuu, Jyväskylä

Viime vuosina harvoin Suomessa esiintynyt metallibändi Moonsorrow tekee helmikuussa pienen kiertueen kotimaassaan. Uutta albumia valmisteleva black/folk metal -yhtye nähdään perjantaina 13.2.2015 Kuopion Henry’s Pubissa, lauantaina 14.2.2015 Turun Klubilla, perjantaina 27.2.2015 Joensuun Kerubissa ja lauantaina 28.2.2015 Jyväskylän Lutakossa.

Edellisen albuminsa Varjoina kuljemme kuolleiden maassa talvella 2011 julkaissut ja samana vuonna viimeisimmän Suomen-kiertueensa soittanut Moonsorrow allekirjoitti keväällä maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Century Median kanssa. Edellisvuosina lähinnä ulkomaisilla konserttiareenoilla nähty metalliyhtye palasi kotimaan keikkalavoille syyskuussa, jolloin Moonsorrow esiintyi Helsingin loppuunmyydyssä Virgin Oil Co:ssa.

- Olemme synnyttäneet uutta materiaalia tulevalle albumille pitkin kuluvaa vuotta. Nyt tuntui siltä, että päämme räjähtävät, ja että on pakko päästä hetkeksi tuulettumaan keikkailun merkeissä. Mietittiin, että hetkonen, mehän ei olla soitettu Suomessa varmaan sataan vuoteen! Korjataanpa asia välittömästi, Moonsorrow’n Marko Tarvonen kertoo.

- Saimme erinomaisen vastaanoton Helsingin-keikallamme syyskuussa, jossa saimme soittaa loppuunmyydylle Virgin Oilille. Nyt on vuorossa muutamat järkälemäiset setit tarkoin valituissa pitäjissä pitkin Suomen maata.

MOONSORROW – TALVIEXTRA

Pe 13.2.2015 Kuopio, Henry´s Pub
Liput: alk. 10 EUR, ennakko: Tiketti

La 14.2.2015 Klubi, Turku
Liput: ennakkoon Tiketistä alk. 13,50 EUR / ovelta 15 EUR

Pe 27.2.2015 Joensuu, Kerubi
Liput: alk. 13 EUR / 11 EUR (Popmuusikoiden jäsenet), ennakko: Tiketti, www.kerubi.fi ja Levy-Eskot

La 28.2.2015 Jyväskylä, Lutakko
Liput: alk. 12 EUR / 10 EUR (Jelmun jäsenet), ennakko: Tiketti ja www.jelmu.net

www.moonsorrow.com
www.facebook.com/pages/Moonsorrow/23474099648
www.fullsteam.fi

promokuvia: www.fullsteam.fi/app/artist/single/-/id/1261

Kommentointi on suljettu.