Lord Finesse ja Clockwork Indigo Helsinkiin

Aivovuoto ja Percee P lämmittelevät

Helsingin Vallilassa sijaitsevalla Ääniwalli-klubilla nähdään lähikuukausien aikana sekä hiljattain läpimurron tehneitä rap-kokoonpanoja että pitkän linjan hiphop-artisteja.

Newyorkilaisten rap-yhtyeiden Flatbush Zombiesin ja The Underachieversin muodostama Clockwork Indigo saapuu Helsinkiin lauantaina 7. maaliskuuta.

Lauantaina 20. joulukuuta Ääniwallissa nähdään puolestaan pitkän linjan hiphop-artisti ja -tuottaja Lord Finesse sekä esimerkiksi Stone Throw Recordsille levyttänyt rappari Percee P. Molempien tapahtumien levymusiikista vastaa Yo! Kuudes Linja Raps DJ’s.

Yhdysvaltojen itärannikon Beast Coast -liikkeeseen kuuluvat hiphop-yhtyeet Flatbush Zombies ja The Underachievers nähdään Suomessa ensimmäistä kertaa, kun heidän yhteinen Clockwork Indigo -kokoonpanonsa saapuu Ääniwalli-klubille lauantaina 7. maaliskuuta.

Lokakuussa yhteis-ep:n julkaisseen Clockwork Indigon muodostavat Flatbush Zombies -kolmikko Meechy Darko, Erick The Architect ja Zombie Juice sekä The Underachieversista tutut Issa Gold ja AK.

Illan avaa Jodarokin ja K.V.N. & Lobon muodostama Aivovuoto. Ääniwallissa nähdään myös VJ Sellekhanksin luomat, rap-keikalla ennennäkemättömän psykedeeliset visuaalit.

ClockworkIndigo

Diggin’ in the Cratesin perustajajäsenenä, sooloartistina ja tuottajana vaikuttanut Lord Finesse nousi julkisuuteen rap-artistina Funky Technician -albumillaan. Hän on ollut tuottajan roolissa monella hiphop-musiikin keskeisellä levyllä, kuten Notorious B.I.G:n Ready To Die ja Big L:n Lifestylez Ov Da Poor & Dangerousilla.

Illan toinen artisti on myöskin Bronxista saapuva Percee P, joka on tehnyt yhteistyötä Lord Finessen kanssa aina 1980-luvulla lähtien. Muun muassa Stone Throw Recorsin kautta ilmestyneen ja Madlibin tuottaman Perseverance-albumin julkaissut artisti on tehnyt yhteistyötä myös esimerkiksi Kool Keithin, Jurassic 5:n ja Jedi Mind Tricksin kanssa.

Tapahtumaan on luvassa vielä myöhemmin julkaistava kotimainen lämmittelijä.

FLATBUSH ZOMBIES + THE UNDERACHIEVERS = CLOCKWORK INDIGO (USA)
La 7.3.2015 Helsinki, Ääniwalli
LIPUT:
Myyntiin pe 7.11.2014 klo 9.00
- ennakkoon Tiketistä alk. 25 EUR
- ovelta 27 EUR
www.facebook.com/FlatbushZombies
www.facebook.com/TheUnderachieversOfficial
www.facebook.com/Aivovuoto

LORD FINESSE (USA) + PERCEE P (USA)
La 20.12.2014 Helsinki, Ääniwalli
LIPUT:
Myyntiin 7.11.2014 klo 9.00
- ennakkoon Tiketistä alk. 20 EUR
- ovelta 22 EUR
www.facebook.com/lordfinesseditc
www.perceep.com

Kommentointi on suljettu.