Kuuntele Hookwormsin uusi albumi ennakkoon

Domino Recordsin Weird World -alamerkille levyttävä brittiläinen noise rock -kulttiorkesteri Hookworms julkaisee neljännen albuminsa, The Hum, tulevana perjantaina. Albumi on kuultavissa kokonaisuudessaan osoitteessa http://www.hookworms-thehum.com

Uusi The Hum -albumi vie yhtyeen Pearl Mystic -debyyttialbumin esittelemän proto-punkin, garage rockin, Washington DC hardcoren ja 80-luvun avaruusrockin yhdistelmää linjakkaampaan, ärhäkkäämpään ja elinvoimaisempaan suuntaan.

- Debyyttialbumia tehdessämme kirjoitimme ikään kuin avointa päiväkirjaa. Se oli kirjoitettu avoimeksi, mutta emme olisi pahastuneet, jos kukaan ei olisi lukenut sitä. Tällä kertaa tiesimme yleisömme ja se oli eri tavalla vapauttavaa. Tiesimme miltä albumin pitäisi kuulostaa ja meidän ei tarvinnut stressata yleisilmeestä ja linjan vedoista, kertoo kitaristi SS uuden albumin tekoprosessista.

Kommentointi on suljettu.