Katso Snipe Driven uusi video!

Snipe Drive on julkaissut uuden musiikkivideon.

Keväällä Headfirst-albumin julkaissut kotimainen rockbändi toi levyn kannesta tutun pallopään Superior-musiikkivideonsa päätähdeksi. Videon on ohjannut Kasimir Högnäs.

– ”Tiedemies” antaa Pallopää-Markulle uuden elämän. Ja kyllähän biisissä on sen verran kova jytke, että se voisi helposti herättääkin kuolleista. Markun näyttelijälle pisteet siitä, että jaksoi maata pöydällä liikkumatta monta tuntia. Hän sai vaivanpalkaksi makoilustaan Snipe Drive -paidan ja mun farkut, Snipe Driven Heikki Huurinainen kertoo.

Alun perin biisiin meinasi livahtaa kuulemma suhteellisen paljon Iron Maidenia, mutta studiossa Snipe Driven riveissä vaikuttava Heikin veli Antti viritti riffit lennosta stonerimpaan suuntaan.

– Sounditkin ruuvattiin fuzz- ja Big Muff -pohjalta. Kieltämättä biisistä tuli huomattavasti parempi ja se kelpasi tuottaja Arto Tuunelallekin hyvin, Heikki muistelee viime levyn äänityksiä.

Snipe Drive aktivoituu myös liverintamalla tällä viikolla lämmitellen Apulantaa tulevana perjantaina 7.11. Tampereen Pakkahuoneella ja esiintyen seuraavana päivänä lauantaina Turun Rokbarissa. Sen jälkeen Snipe Drive nähdään livenä Kotiteollisuuden lämppärinä Lahden Finlandia-Klubilla 29. marraskuuta.

Snipe Drive keskittyy tällä hetkellä näiden muutaman keikan lisäksi tulevan, järjestyksessään neljännen albuminsa säveltämiseen sekä jo ennen sitä julkaistavan digi-ep:n kasaamiseen.

Katso Superior-video:

Kommentointi on suljettu.