Judas Priest Helsinkiin

Tuska Pre-Partyssä esiintyy myös Five Finger Death Punch

Judas Priest soittaa Helsingin Jäähallissa torstaina 4. kesäkuuta. Konsertti kuuluu bändin Redeemer Of Souls -kiertueeseen. Pääesiintyjää ennen lavalle nousee Five Finger Death Punch.

Heavy metalin brittiläisen uranuurtajan Judas Priestin tuorein albumi, heinäkuussa julkaistu Redeemer of Souls nousi Suomessa hienosti albumilistan ykköseksi. Billboard-listalla levy nousi kuudennelle sijalle, mikä on Judas Priestin uran korkein listasijoitus Yhdysvalloissa. Judas Priestin nykyisessä kokoonpanossa vaikuttavat laulaja Rob Halford, kitaristit Glenn Tipton ja Richie Faulkner, basisti Ian Hill sekä rumpali Scott Travis.

Amerikkalainen Five Finger Death Punch työstää parhaillaan uutta albumia, jonka on määrä tulla julkaisuun ensi vuonna. Bändi on kasvattanut suosiotaan kiertämällä maailmaa muun muassa Kornin, Disturbedin, Slipknotin, Avenged Sevenfoldin, Mastodonin, Triviumin ja Volbeatin kanssa.

Judas Priestin ja Five Finger Death Punchin yhteiskonsertti on Helsingin Tuska-festivaalin Tuska Pre-Party, joka järjestetään nyt ensimmäisen kerran.

Tuska Pre-Party:
Judas Priest (UK) – Redeemer of Souls Tour 2015
+ Special Guest: Five Finger Death Punch
To 4.6.2015 Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 19
Liput myyntiin ma 10.11.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 59,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 euroa/min+pvm) sekä netistä www.tiketti.fi

Kommentointi on suljettu.