Joensuuhun uusi talvifestivaali

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta Joensuu Areenassa järjestetään uusi talvifestivaali Lunta Ilosaaressa, jossa esiintyvät Haloo Helsinki!, Elastinen, Paula Koivuniemi ja Lyömättömät. Festivaalin ohjelmaan on tulossa vielä lisäyksiä. Tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 10. marraskuuta.

- Me halutaan piristää Joensuun talvea ja tuoda isoja esiintyjä areenakeikoille. Tämänkaltaisia tapahtumia pyydetään meiltä aika ajoin ja nyt vastataan huutoon, kertoo tapahtuman järjestävän ravintola Kerubin toimitusjohtaja Asko Piiparinen.

Kerubi on järjestänyt aiemmin Joensuun Ilosaaressa samalla nimellä kulkevaa koko perheen talvitapahtumaa. Ystävänpäivän festivaali tuo Joensuuhun nimekkäitä esiintyjiä eri musiikkigenreistä. Lukuisia Emma-palkintoja voittanut Haloo Helsinki! on noussut viime vuosina suureksi yhtyeeksi, jonka keikat myyvät loppuun paikasta riippumatta. Iskelmälaulajatar Paula Koivuniemi ja rap-artisti Elastinen esiintyvät kuluvan kauden Vain elämää -ohjelmassa. Lyömättömät on kokoonpano, jossa esiintyvät Suomen lahjakkaimmat freestyle-rapparit Solonen ja Kosola sekä DJ X-mies. Kolmikko on tuttu myös radiokanava YleX:n taajuudelta.

Lunta Ilosaaressa -talvifestivaalin ovet avautuvat kello 16 ja juhlinta jatkuu puoleenyöhön saakka. Tapahtuma on ikärajaton.

www.luntailosaaressa.fi

Festivaalin ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 10.11. kello 9 aamulla. Lipun hinta on alkaen 30 euroa. Lipun voi ostaa Tiketistä, Lippupalvelusta, Joensuun Levy-Eskoilta ja Kerubista. Lisätietoa tapahtuman verkkosivuilta: www.luntailosaaressa.fi.
Ennakkomyyntipisteet:
* Tiketti (0600-1-1616 / tiketti.fi (palvelumaksu 3 €)
* Lippupalvelu (0600 10 800 / lippupalvelu.fi (palvelumaksu 3,5 €)
* Levykauppa Levy-Eskot (Kauppakatu 27, Joensuu. Lipunhintaan ei lisätä palvelumaksua)
* Ravintola Kerubi (Karjalantalo, Joensuu. Lipunhintaan ei lisätä palvelumaksua)

Kommentointi on suljettu.