Anthraxin Scott Ian spoken word -keikoille Suomeen

Tampere, Helsinki, Turku

Anthraxin kitaristina tutuksi tullut Scott Ian saapuu alkuvuodesta Speaking Words -kiertueensa tiimoilta Suomeen kolmelle spoken word -keikalle.

Scott Ian käynnistää tarinointikiertueensa Tampereen Klubilta torstaina 8. tammikuuta ja esiintyy siitä seuraavina iltoina Helsingissä Lasipalatsin Bio Rexissä ja Turun Klubilla.

Scott Ianilla on vuosikymmenten kokemus elämästä rockin maailmassa, ja hänen keikoillaan luvataan kuultavan hauskoja ja henkilökohtaisia tarinoita. Ian itse sanoo, että Speaking Words ”ei ole mikään runonlausuntailta.”

Hän jatkaa, että matka Skandinaviaan ja Saksaan on mukava breikki Los Angelesin ”hyytävästä talvesta”.
Mikä olisi parempi ajankohta käydä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa? Kesä? Vitut. Haluan olla siellä viikinkisäässä. Tulkaa keikoille, mitä muuta tekemistä teillä siellä muka on? Ryyppääminen? Sitä voitte tehdä kanssani keikoillakin. Takaan, että teitä naurattaa.

Scott Ian on kiertänyt Speaking Words -show’nsa kanssa jo Iso-Britanniassa ja Pohjois-Amerikassa. Miehen Glasgow’ssa kuvattu show julkaistaan marraskuun 10. päivä live-dvd:llä nimeltä Scott Ian – Swearing Words in Glasgow.

Scott Ian Speaking Words

To 8.1.2015 klo 19 Klubi, Tampere
Ovet klo 18, ikäraja K-18. Liput palvelumaksuineen alkaen 27 euroa Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 euroa/min+pvm) sekä netistä www.tiketti.fi. Huom! Numeroimattomat istuma- ja seisomapaikat, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Pe 9.1.2015 klo 20 Lasipalatsin Bio Rex, Helsinki
Ovet klo 19, ikäraja K-18. Liput palvelumaksuineen alkaen 27 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi. Huom! Numeroimattomat istumapaikat, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

La 10.1.2015 klo 19 Klubi, Turku
Ovet klo 18, ikäraja K-18. Liput palvelumaksuineen alkaen 27 euroa Tiketistä. Huom! Numeroimattomat istuma- ja seisomapaikat, paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Show on kokonaan englanninkielinen.

Kommentointi on suljettu.