Wolfheart levyttää Spinefarmille

Spinefarm Records on kiinnittänyt Wolfheartin. Tuomas Saukkosen luotsaama Wolfheart työstää parhaillaan toista albumiaan Shadow Worldia, joka julkaistaan ensi vuonna maailmanlaajuisesti Spinefarmin kautta.

Wolfheartin debyyttilevy, vuonna 2013 julkaistu Winterborn, valittiin Levykauppa Äxän äänestyksessä vuoden debyytiksi ja se nousi Suomen virallisella albumilistalla sijalle 7. Spinefarm julkaisee Winterbornin uudelleen kahden bonusbiisin kera tammikuun lopussa.

Wolfheart syntyi Saukkosen edellisten bändien Before The Dawnin ja Black Sun Aeonin tuhkista. Yhden miehen bändinä alkanut Wolfheart on nyt kokonainen yhtye. Saukkosen (kitara, huuto, piano, koskettimet) lisäksi bändissä soittavat Mika Lammassaari (kitara), Lauri Silvonen (basso, taustahuudot) ja Joonas Kauppinen (rummut).

www.facebook.com/wolfheartrealm

Kommentointi on suljettu.