Kingston Wallin tuotanto vinyylille

Kingston Wallin tuotanto julkaistaan uudelleen vinyylinä.

Kotimainen rockyhtye Kingston Wall teki kolme albumia vuosina 1992-1994, mutta aikakaudelle ominaisesti ne julkaistiin vain cd-formaatissa. Nyt vinyylipuuhissa aktiivisesti kunnostautunut Svart Records on solminut Sony Musicin kanssa lisenssisopimuksen ja tuo nämä albumit vinyylimarkkinoille.

Julkaisusarja alkaa perjantaina 16.10., jolloin kauppoihin tulee rajoitettuna yllätysjulkaisuna We Cannot Move / Between The Trees -seiskatuumainen. Debyyttialbumi I on vuorossa marraskuussa, II ja Tri-Logy seuraavat alkuvuodesta 2015.

Kingston Wallin elossa olevat jäsenet Jukka Jylli ja Sami Kuoppamäki ovat olleet aktiivisesti mukana projektissa, ja jokaiseen albumiin on kaivettu arkistoista yhden levynpuolen verran ennenjulkaisematonta materiaalia. Marraskuussa julkaistavan I -tuplavinyylin bonuksena ovat kappaleet Can’t Get Thru, And I Hear You Call sekä Beatles-laina Day Tripper, jonka liveversio on peräisin albumin julkaisujuhlista Helsingin Tavastialta.

Svart Records jatkaa Kingston Wallin parissa myös alkuvuodesta 2015 ilmestyvällä kahden DVD-levyn paketilla Kingtime.

Kingston Wallin ja sen edesmenneen keulahahmon Petri Wallin tarina on kerrottu perusteellisesti Viljami Puustisen kirjassa Kingston wall – Petri Wallin saaga.

Kommentointi on suljettu.