Stryper

Live At The Whisky

(Frontiers)

9Stryper on takuuvarma keikkakone, mistä kukaan keltamustan kvartetin itse teossa yhyttänyt voi tuskin olla eri mieltä. Pari kertaa aikaisemminkin livekuntoaan tallentanutta ryhmää on tällä kertaa taltioitu kuvana ja äänenä Hollywoodin legendaarisessa Whisky a Go-Gossa, jonka lauteilla keikkavirettään ovat ikuistaneet lukuisat orkesterit Kansasista The 69 Eyesiin.

Stryperin viimeisin pitkäsoitto No More Hell To Pay oli sarallaan viime vuoden parhaimmistoa eli yhtye ei ryve pelkästään menneessä. Neljä uutta otosta menevätkin yskimättä vanhojen klassikoiden seassa. Peruskivien, kuten Freen, Soldiers Under Commandin  ja To Hell With The Devilin sekaan on kaivettu myös pitkästä aikaa esiin vanha MTV-iskusävelmä Always There For You. Pahat kielet internetissä kertoivat, että CD-DVD-paketin sisältämän kuudentoista raidan lisäksi settiin kuuluivat pakkoballadi ja suurin hitti Honestly sekä Van Halen -cover  Ain’t Talkin’ ’bout Love, jotka eivät tilasyistä ole mahtuneet mukaan.

Live At The Whiskyn promoversio ei sisältänyt visuaalista esitystä, mutta audionkin perusteella Stryperin keikkalippu on yhä hintansa arvoinen sijoitus.

Mika Penttinen

Kommentointi on suljettu.