Anssi Kela levyttää The Fried Musicille

Anssi Kela ja The Fried Music ovat solmineet levytyssopimuksen. Kelalta julkaistaan uutta materiaalia jo alkuvuodesta 2015. Levyn ensimmäinen single on luvassa tammikuussa ja uusi albumi maaliskuussa.

– Minulla oli aikomuksena julkaista seuraava levyni itse, mutta The Fried Musicin tarjoama yhteistyö muutti mieleni. Olen innoissani päästessäni työskentelemään uuden ja nälkäisen levy-yhtiön kanssa, jonka ihmiset ovat kuitenkin kokeneita ja erinomaisen päteviä. Sekä artistia että levy-yhtiötä ajaa eteenpäin valtava näyttämisen halu ja into tehdä asioita isolla suuttimella, Anssi Kela puntaroi.

Moninkertaista platinaa soolouransa ensimmäisillä albumeilla myynyt Anssi Kela nousi takaisin parrasvaloihin usean vuoden levytystauon jälkeen viimeisimmällä albumillaan Anssi Kela. Ensimmäisenä singlenä julkaistusta Levoton tyttö -biisistä tuli Suomen radioiden soitetuin kappale vuonna 2013.

Ennen uuden albumin julkaisemista Kelan menestyksekäs keikkaputki päättyy kahteen konserttiin: 22. lokakuuta Espoon kulttuurikeskuksen Louhisali, 5. marraskuuta Helsingin Savoy-teatteri.

www.anssikela.com

Kommentointi on suljettu.