Tinie Tempah Summer Up -festivaalille

Lahden Summer Up -festivaalin uusin kiinnitys on Tinie Tempah. Englantilaisen  rap-artistin hitteihin lukeutuvat mm. Written In The Stars ja Children of the Sun.  Tinie Tempahin lisäksi festivaalilla tullaan näkemään toinenkin kansainvälinen tähti, ensi kesän Summer Up -festivaalin pääesiintyjä, joka julkaistaan maanantaina 24.2.

Summer Upin kotimaiseen esiintyjäkaartiin kuuluvat Cheek (Live Band), Jukka Poika & Sound Explosion Band, Stig & Kullankaivajat, JVG & Mäk Gälis, Sanni, Sini Sabotage, Ruudolf & Karri Koira & Musta Barbaari (Live), Elastinen (Live Band), Mikael Gabriel & Cvrtier, Brädi, Redrama, Uniikki, Asa, Raappana, Gasellit, Teflon Brothers, Tuomas Kauhanen, Spekti, Majuri, Jontte Valosaari, Aste, Ideaali & Jay Who sekä Gasellit.

Elektronisesta musiikista vastaavat DJ Orkidean seurassa Sandstorm-mies Darude, Alex Kunnari, Orion, K System, Milla Lehto, Super8 & Tab, Dosse, Lenno, Heikki L, Heavyweight DJs sekä Proteus & Djane7.

Alueelle tänä vuonna uutuutena pystytettävälle neljännelle UpComing -nimeä kantavalle lavalle kipuaa lisäksi yleisöehdotusten perusteella valikoituja uusia tulokkaita. Näihin lukeutuvat mm.  Brando, Mansesteri, Flowboys Fam, Bluffi, Kid1, Aitomäkki sekä Loasteeze. Kaikkiaan viikonlopun aikana esiintyjiä nähdään yli 40.

Kesän 2014 Summer Up järjestetään 4.-5. heinäkuuta Lahdessa jo 12. kertaa.

www.summerup.fi

Kommentointi on suljettu.