Ballet School Helsinkiin

The Flaming Lipsin, Fleet Foxesin ja Beach Housen tapaan Bella Union -levymerkille kiinnitetty berliiniläisyhtye Ballet School nousee Helsingin Kuudennen Linjan lavalle keskiviikkona 26. maaliskuuta. Arvostetun brittilabelin kuumimman tulokasbändin ohella illan ohjelman täydentävät myöhemmin varmistuva lämmittelijä sekä Ballet Schoolia tuottaneen ja manageroiman Kaiku Studiosin dj:t.

Ballet School on Berliinissä vaikuttava yhtye, jonka jäsenet ovat muuttaneet nykyiseen kotikaupunkiinsa esimerkiksi Irlannista ja Brasiliasta. Soundimaailmassaan R&B-vaikutteista elektronista musiikkia, shoegazea ja kasaripoppia yhdistelevä kokoonpano on jo kerännyt ylistystä Grimesilta sekä vertauksia New Orderin ja Chvrchesin kautta Cocteau Twinsiin. Viime vuonna julkaistuilla esikoissingleillään runsaasti huomiota saanut Ballet School valmistelee parhaillaan myöhemmin tänä vuonna ilmestyvää debyyttialbumiaan.

BALLET SCHOOL
Ke 26.3.2014 Helsinki, Kuudes Linja
LIPUT:
alk. 10 EUR, ennakko: Tiketti

Kommentointi on suljettu.