W.A.S.P-kitaristi klinikoi Suomessa

Heavy rock -yhtye W.A.S.P:in Tukholmaan asettunut kitaristi Douglas Blair on mukana nuoria bändejä musiikkialalle opastavissa Turku Rock Academy- ja JKL Rock’n’Roll Train -hankkeissa. Blair on mukana nuorten bändien kouluttajana.

Huomenna torstaina 19.9. Blair tapaa Turun kaupungin johtoporrasta Vimmassa.

Torstaina 26.9. kello 17-19 Blair vetää yleisölle avoimen musiikkiklinikan Jyväskylän Veturitalleilla. Jyväskylässä yleisö pääsee keskustelemaan Blairin kanssa kitaransoitosta, rockbisneksestä ja kitaranrakentamisesta.

JKL Rock´n´Roll Train ja Turku Rock Academy ovat bändivalmennushankkeita, joissa nuoria bändejä opastetaan toimimaan musiikkialalla. Bändejä kouluttavat laaja-alaisesti paikalliset osaajat ja valtakunnalliset ammattilaiset. Yhtyeiden musiikkia tuotetaan ja hiotaan treeneissä, keikoilla ja studioissa. Toimintamallin tavoitteena on valmentaa yhtyeitä bänditoiminnan eri osa-alueilla.

JKL Rock’n’Roll Train -malli on sovellettu Turku Rock Academyn pohjalta.

Turku Rock Academy netissä
Jyväskylän nuorisopalvelut netissä

Kommentointi on suljettu.