Maailman raskain duo Suomeen

”Maailman raskaimmaksi duoksi” kutsuttu virolainen Talbot saapuu levynjulkaisukiertueelle Suomeen. Yhtye esiintyy torstaina 23. toukokuuta Helsingin Lepakkomiehessä, mistä se jatkaa seuraavina päivinä Ouluun ja Tampereelle.

Basisti-laulaja-kosketinsoittaja Magnus Andren ja rumpali-laulaja Jarmo Nuutren muodostama duo on itse luonnehtinut musiikkiaan sanoilla ”kuin isku naamaan mammutilta”.

Talbotin toinen albumi Scaled julkaistiin tämän vuoden huhtikuussa. Albumista julkaistaan kesän aikana myös vinyyliversio. Yhtyeen edellinen albumi EOS julkaistiin keväällä 2011. Vuoden 2012 Tallinn Music Week -festivaalilla kansainväliset musiikkialan ammattilaiset valitsivat Talbotin Viron potentiaalisimmaksi vientitoivoksi Skypen Go Change the World -palkintoäänestyksessä.

Tallinnassa vuonna 2008 perustettu Talbot on ehtinyt kiertää maailmaa Euroopasta Japaniin ja Australiaan asti. Suomessa yhtye on nähty aiemmin muun muassa Tampereen Lost in Music -festivaalilla. Tämän kevään klubikiertueen jälkeen Talbotin voi nähdä Roskilden festivaalilla ja 25-vuotisjuhliaan viettävässä Tallinnan Rock Summerissa. Talbot palaa myöhemmin syksyllä Suomeen uusille klubikeikoille.

Talbot
23.5. Helsinki, Lepakkomies (+ Horse Latitudes & Earthbound Machine)
24.5. Oulu, Ykän Pub (+ Earthbound Machine & K&K-Tactics)
25.5. Tampere, Hervanta Must Die @Varjobaari (+ Dark Buddha Rising)

Kommentointi on suljettu.