Lue maaliskuun Sue!

Amaranthe, Raappana, Lordi, Bring Me the Horizon, Nyrkkitappelu, Teflon Brothers...

Maaliskuun Sue on jakelupisteissä ja internetin Lehtiluukussa!

Uuden Suen haastatteluissa ovat Amaranthe, Raappana, Kvelertak, Lordi, Tero-Petri, Finntroll, Bring Me the Horizon, Deathchain, Nyrkkitappelu, Funeral for a Friend, Killswitch Engage, Teflon Brothers, Rocket from the Crypt, Jyrki Nissinen & Hot Visions, Flesh Roxon, Hardcore Superstar, Band of Vipers, Stiff Little Fingers, Lost Society, Eternal Tears of Sorrow… Viimeisen sanan sanoo Darwin.

Arvosteluissa mm. Samae Koskinen: Hyvä päivä, Lordi: To Beast or Not to Beast, Minä ja Ville Ahonen: Mia, David Bowie: The Next Day, Matti Johannes Koivu: s/t, CMX: Seitsentahokas, Finntroll: Blodsvept, Palma Violets: 180

Lehdessä myös kolumneja, dvd/blu-ray-arvosteluja ja paljon muuta!

Lataa Suen oma sovellus AppStoresta ilmaiseksi!

Suen voi lukea Android-laitteilla Lehtiluukku Playerillä, jonka saat ilmaiseksi täältä!

 

Huhtikuun Sue on jakelupisteissä 10.4.

Sue_03_2013_kansi

Kommentointi on suljettu.