Jeijjo & Nupi

Kootut selitykset

(3rd Rail Music)

7Olarin ehtymättömästä bongista leijailee räppäreitä kuin peräpukamia epähygieenisestä anuksesta. Jos edellinen lause kuulosti typerältä/hauskalta, tervetuloa Jeijjon ja Nupin maailmaan. Kuositus on kovaa ja blossi palaa, mutta hauskanpito on tärkeintä – vaikka sitten viivan voimalla.

Olarisoundi on kohdillaan, ja väittämät niin sopivan matalaotsaisia, että ne jaksavat viihdyttää. Äidin uus mies naurattaa jopa ääneen. Tussua tulee vanhoilta naisilta (Puumanainen), ja palkkapäivänä dokataan legendaarisen Tuomio & Koneen kanssa. Mitä muuta sitä voisi muka tehdä?

Läppien taso heittelee, mutta muutaman tuotteen jälkeen kaikki toimii omassa genressään mainiosti. Seyed Samin ja DJ TatCin tuotanto soi pehmeää soundia, ja Mäkiviikon Paula Abdul -laina hymyilyttää.

Kootut selitykset on jumalattoman typerää musiikkia, ja toimii juuri siksi. Varoituksena/suosituksena kerrottakoon, että Ostarin välikössä part 3 -viisussa on mukana Raimo.

Jarkko Fräntilä

Kommentointi on suljettu.