WASP-kitaristi opettaa Turku Rock Academyssä

WASP-yhtyeen kitaristi Doug Blair vetää kitaraklinikan Turku Rock Academyssä maanantaina 10.12.

Blair on soittanut WASPissa vakituisesti vuodesta 2006 lähtien. Ensimmäisen kerran hän käväisi yhtyeen riveissä jo vuonna 1992 sekä toistamiseen 2001. Blair on ammattikitaristi, joka on myös perehtynyt kitaran rakentamiseen.

Klinikka pidetään Nuorten Taide- ja Toimintatalo Vimmassa maanantaina 10.12. kello 16.00. Blair kertoo klinikalla kahdesta eri teemasta; kitaran soittamisesta sekä musiikkibisneksestä Yhdysvalloissa. Tilaisuus on maksuton, mutta se vaatii ennakkoilmoittautumisen, sillä paikkoja on rajatusti – Turku Rock Academyn bändien lisäksi vain 30 nopeinta pääsee mukaan.

Turku Rock Academy -hanke on Turun kaupungin nuoriasiainkeskuksen projekti, joka opastaa nuoria bändejä toimimaan musiikkimaailman eri osa-alueilla.

Ilmoittautumiset: tomi.arvas(a)turku.fi

Kommentointi on suljettu.