Suen Kimmo Nurmisesta Turun Klubin ohjelmavastaava

Sue-lehden päätoimittaja ja turkulainen musiikkivaikuttaja Kimmo Nurminen on aloittanut Turun Klubin ohjelmavastaavana. Nurminen korvaa tehtävässä Klubia alusta asti johtaneen Seppo Tahvanaisen, joka siirtyy uusien haasteiden pariin.

Turun Klubi syntyi yhdeksän vuotta sitten turkulais-tamperelaisena yhteistyönä, joka jatkuu yhä. Korkealaatuisen elävän musiikin ja monipuolisten klubi-iltojen aktiivinen areena toimii kolmessa kerroksessa, joista jokaisella on oma henkensä.

Katutason Kolossa levyjä soittavat Turun ja Suomen parhaat dj:t, toisen kerroksen Ilta sopii vaihtoehtoiselle toiminnalle ja ylimmän kerroksen Live on valmis ottamaan vastaan lähes minkä tahansa yhtyeen.

Syksyn 2012 aikana Live-kerroksessa tullaan näkemään muun muassa Entombed, Fatboy, Disco Ensemble, Kauko Röyhkä & Narttu, Sparzanza ja Kotiteollisuus.

Kimmo Nurminen on ottanut uuden tehtävän vastaan innostuneesti.

– Innolla hyppään Sepon saappaisiin. Klubi on yksi Turun elävän musiikin ja erilaisten klubien tarjonnan kivijaloista. Tarkoituksena olisi saada ihmiset jatkossakin osallistumaan runsain joukoin Klubin tapahtumailtoihin. Ja onhan sitä muutamia uudistusideoitakin on jo mielessä pyörinyt, toteaa Nurminen.

Turun Klubi juhlii 9-vuotissyntymäpäiväänsä keskiviikkona 3. lokakuuta. Illan bändit ovat Kevin, Penniless, Kiki Pau, Cassie, Stanley ja The 5th of April.

Vastaus kohteessa Suen Kimmo Nurmisesta Turun Klubin ohjelmavastaava

  1. Petri Viitala sanoo:

    ONNEE , Kimmo Nurminen !