Omnium Gatherum pestasi uuden basistin

Alkuvuodesta julkaistavaa uutta albumiaan viimeistelevä kotimainen metallibändi Omnium Gatherum on valinnut uudeksi basistikseen Erkki Silvennoisen.

- Tässä vaiheessa haluamme kiittää vuoden ajan sessiobasistin avointa virkaa hoitanutta Eerik Purdonia (ex-Shear/ex-OG),  yhtye tiedottaa.

Erkki Silvennoinen on tuttu muun muassa Amoralista sekä Ari Koivusen soolobändistä ja soittaa myös De Lirium’s Orderissa.

- Erkki on vanha tuttumme yhteiskeikoilta jo vuosien takaa. Miehessä yhdistyy virtuositeetti ja maanläheinen asenne tavalla, joka vakuutti OG:n ministerit, bändi kommentoi.

Silvennoinen kertoo olevansa innoissaan uudesta pestistään.

- Tunnen tosiaan suurimman osan OG-miehistöstä jo vuosien takaa, ajalta jolloin soittelimme paljon kimppakeikkoja. Olen nähnyt bändin kehityskaaren läheltä ja seurannut, kun orkesteri on kehittynyt tiukaksi yksiköksi, joka se tänä päivänä on – ja Jukka sattuu olemaan yksi parhaista ystävistäni. On kunnia päästä soittamaan näin lahjakkaiden muusikoiden kanssa. Vanhat basistit ovat jättäneet isot kengät, toivottavasti ne sopivat minulle.

Uusi Omnium Gatherum -albumi on juuri nyt Dan Swanön miksattavana Unisound-studiolla.

www.omniumgatherum.org

Kommentointi on suljettu.