Jason & The Scorchers pian Suomeen

Yhtye esiintyy Tampereella, Turussa ja Helsingissä

Amerikkalainen Jason & The Scorchers saapuu syyskuussa Suomeen kolmelle keikalle.

Jason Ringenbergin ja Warner E. Hodgesin perustama yhtye esiintyy keskiviikkona 5. syyskuuta Tampereen Klubilla, torstaina 6. syyskuuta Turun Klubilla ja perjantaina 7. syyskuuta Helsingin Virgin Oilissa. Kaikissa kaupungeissa Jason & The Scorchersien lämmittelijänä nähdään tamperelainen The Huligans.

Kolme vuosikymmentä sitten Nashvillessa perustettu countrya, punkia ja rockia yhdistelevä Jason & The Scorchers vieraili Suomessa jo aivan uransa alkutaipaleella, Helsingin Tavastialla vuonna 1985. Sen jälkeen yhtye on täyttänyt muutaman kerran suomalaisten rokkiklubien salit, viimeisimpänä Tavastian sekä Tampereen Klubin vuonna 2010. Kantripunk-energiaa virranneet konsertit saavat odotettua jatkoa, kun Jason & The Scorchers palaa viimein Suomeen kahden vuoden tauon jälkeen.

Jason & The Scorchers nousi tunnetuksi jo heti debyyttiäänitteellään Fervorilla (1983). Sitä seurannut levy Lost And Found (1985) sisälsi muun muassa radiohitiksi kivunneen kappaleen White Lies. Vuonna 2008 basisti Al Collinsilla ja ruotsalaisrumpali Pontus Snibbilla uudistetun Jason & The Scorchers -nelikon ensimmäinen julkaisu Halcyon Times (2010) sai erittäin suosiollisen vastaanoton.

Yhtyeen vaikutus musiikkimaailmaan on palkittu Americana Music Associationin elämäntyöpalkinnolla. Jason & The Scorchers -tehokaksikko, laulaja Jason Ringenberg sekä kitaristi Warner E. Hodges, on samanaikaisesti jakaantunut myös ansiokkaille sooloteille. Ringenbergin alterego, Emmy-palkittu lastenmuusikko Farmer Jason on kuitenkin joutunut hiljentämään kiihkeää keikkatahtiaan Jason & The Scorchersien paluun myötä muutama vuosi sitten.

Lue Warner E. Hodgesin haastattelu elokuun Suesta.

Jason & The Scorchers
Ke 5.9.2012 Tampere, Klubi: klo 22 Jason & The Scorchers (USA), klo 21 The Huligans, dj Luke, 25/22 e
To 6.9.2012 Turku, Klubi: Jason & The Scorchers (USA), The Huligans, 25 e / 22 e – ovet klo 20, show klo 21
Pe 7.9.2012 Helsinki, Virgin Oil (ovet klo 22, K-18)

Liput:
22 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600-1-1616 (1,50 euroa/min + pvm) ja netissä http://www.tiketti.fi
Liput ovelta 25 euroa, mikäli niitä on jäljellä.

Kommentointi on suljettu.