Urbaani kesäloma laajenee Turun kokoiseksi

Kaupunkifestivaalillä nähdään mm Nazca, Posteljoona & ystävät ja Sami Kukka

Turun Urbaani kesäloma -festivaali laajenee Kirjakahvilasta ja Brinkkalan pihasta koko Turkuun. Uudistuneen kaupunkifestivaalin tapahtumapaikkoja ovat muun muassa Brinkkalan piha, Sarjakuvakauppa, Turun ylioppilasteatteri, yhä pysyvää uutta tilaa etsivät TVO ja S-Osis sekä Varvintori.

Tapahtuman tiimoilla järjestetään monenmoista rientoa bändikeikoista elokuvanäytöksiin ja taidenäyttelyistä improvisaatioteatteriin.

Kesäkuussa esiintymislavoille nousevat muun muassa Nazca, E-Musikgruppe Lux Ohr, Posteljoona & ystävät, Sami Kukka, Mikael H & The Siberians ja Yakuzi Pato. Musiikin ohella festivaalikävijät pääsevät nauttimaan kaitafilmeistä, improvisaatioteatterista, sarjakuvien tekemisestä, flipperikulttuurista ja paljon muusta.

Urbaanin kesäloman idea syntyi tarpeesta saada Turkuun matalan osallistumiskynnyksen kulttuuritapahtumia alkuaikojen DBTL:n ja esimerkiksi vuosikymmenen takaisten Puolalanpuiston ilmaiskonserttien hengessä.

URBAANI KESÄLOMA
13.-17. kesäkuuta, 11.-15. heinäkuuta ja 1.-5. elokuuta
http://urbaanikesaloma.wordpress.com/ohjelma/urbaanikesakuu

Kommentointi on suljettu.