Southside Johnny & The Asbury Jukes Helsinkiin

Pitkän linjan bändi soittaa Tavastialla elokuussa

Newjerseyläinen pitkän linjan rhythm & blues -kokoonpano Southside Johnny & The Asbury Jukes saapuu keikalle Helsingin Tavastialla keskiviikkona 1. elokuuta.

Southside Johnny & the Asbury Jukes on kiertänyt ahkerasti lähes neljänkymmenen vuoden ajan. Yhtyeen keulakuva, 63-vuotias Southside Johnny Lyon kertoo, ettei pitkään jatkunut ura ole saanut intoa hiipumaan. Hänen mukaansa hauskanpito on aktiivisesti esiintyvän Southside Johnny & the Asbury Jukesin keikkailua ylläpitävä voima.

Yli kolmekymmentä albumia tehnyt yhtye valmistelee nyt livelevyä perustajajäseniinsä kuuluneen Stevie ”Little Steven” Van Zandtin kanssa. Bändi äänitti levyn kymmenen kappaletta Asbury Parkissa sijaitsevassa legendaarisessa The Stone Ponyssa vuonna 2011. Julkaistavalle livelevylle on lisäksi tulossa kolme kappaletta, jotka Southside Johnny ja Van Zandt työstävät yhdessä.

Southside Johnny & The Asbury Jukes (USA)
Ke 1.8.2012 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18
Liput: Myyntiin ke 30.5.2012 klo 9
35 euroa + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja www.tiketti.fi
Ovelta 38 euroa, mikäli lippuja on jäljellä.

Kommentointi on suljettu.