Kuuntele uusi Tenacious D -albumi!

Rize of the Fenix ilmestyy toukokuun puolivälissä

Tenacious D julkaisee toukokuun puolivälissä uuden Rize of the Fenix -albuminsa.

Rize of the Fenix äänitettiin tuottaja John Kimbroughin autotallissa Loa Angelesissa. Levyllä esiintyy Tenacious D:n ydinkaksikon Jack Blackin ja Kyle Gassin ohella rumpali Dave Grohl, basisti-kosketinsoittaja John Spiker ja kitaristi John Konesky.

- Teimme levyn kaverin autotallissa kuuden tuhannen taalan kengännauhabudjetilla, niin kuin tehtiin Nirvanan Bleach ja The Beatlesin Help. Kuten ne tämäkin levy on rosoinen mestariteos.

Tenacious D:n mukaan Rize of the Fenixin kappaleiden tekeminen ”muistutti Gandalfin Sormusten Herrassa tekemää matkaa.” Kuuden vuoden takaisen Pick of the Destiny -albumin huono vastaanotto pudotti Tenacious D:n rockjumalten asemasta, mikä asetti omat haasteensa jatkon kannalta.

- Ovimiehet eivät enää viittoilleet meille samettiköysien takaa, meistä tuli ei-toivottuja henkilöitä, Jack Black muistelee.

- Mutta aivan kuten Gandalf Harmaa, me emme antaneet periksi, Kyle Gass jatkaa. – Voitimme sisäiset riivaajamme ja aloimme hiljalleen nakertaa tietämme takaisin elävien maailmaan. Ja kun me palasimme, emme enää olleet vanha Tenacious D vaan kuin Gandalf Valkoinen: voimamme, viisautemme, urheutemme ja kykymme olivat uusiutuneet.

Kuuntele Rize of the Fenix täällä:
http://www.soundcloud.com/tenaciousD

Kommentointi on suljettu.