LPRHC Fest palaa kesällä

Punk pauhaa Lappeenrannassa heinäkuussa

Lappeenrannan oma punk- ja hardcorefestivaali LPRHC Fest palaa neljän vuoden tauon jälkeen. Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan LTY:n kentällä Skinnarilassa.

Lappeenrannan elävän musiikin yhdistyksen (Lelmu ry.) lopetettua toimintansa järjestysvastuun on ottanut vastikään perustettu yhdistys Pro Punk & Hardcore ry. Helsinkiläisessä yhdistyksessä vaikuttaa osin samoja henkilöitä kuin Lelmussakin, joten tapahtuman järjestäminen on heille jo ennestään tuttua.

LPRHC Fest järjestettiin edellisen kerran vuonna 2008, tuolloin LPRHC Summerfest -nimellä. Tämänkertainen tapahtuma on järjestyksessä neljäs. Aiemman suosion perusteella paikalle odotetaan jopa tuhatta kävijää.

Kaksipäiväisessä tapahtumassa kuullaan ja nähdään punkrockia, hardcorea ja räppiä Lappeenrannasta ja muualta Suomesta. Luvassa saattaa olla myös ulkomaalaisvahvistuksia. Yhteensä tapahtumassa tulee esiintymään parisenkymmentä yhtyettä. Mukana on niin uusia paikallisia nimiä kuin pitkän linjan veteraanejakin.

Tällä hetkellä varmistuneita esiintyjiä ovat jo viisitoista vuotta Lappeenrantaa maailmankartalle vienyt Anal Thunder, poliittisesta sanomastaan tutuksi tullut Laineen Kasperi ja Palava Orkesteri sekä äijäilyhardcorea kieli poskessa vetävä Ratface. Lisäksi esiintymässä ovat ainakin Cutdown, Fit My Crime, God Given Ass, Kyre ja Duunarit, M.O.R.A., No One Is Safe, Outsiders, Rejected, Worth The Pain ja 53 Stabwounds.

Loput esiintyjät ilmoitetaan myöhemmin keväällä.

Tapahtuma on ikärajaton ja alueella on rajattu anniskelualue, jota pyörittää lappeenrantalainen Lucky Monkeys -ravintola. Tapahtuma-alueena toimiva LTY:n kenttä sijaitsee Laserkadulla Skinnarilassa.

LPRHC Fest
20. – 21.7.2012
Lappeenranta, Skinnarilan kenttä
www.lprhcfest.com

Kahden päivän lippu tapahtumaan maksaa 30 euroa ja lippuja on mahdollista ostaa ennakkoon Tiketistä sekä Combat Rock Shopista Helsingissä ja Levymusiikista Lappeenrannassa. Ennakkolipunmyynti alkaa Tiketissä 6.2.2012 klo 9. Yhden päivän lippuja on myynnissä portilla. Perjantain lippu maksaa 15 € ja lauantain lippu 25 €.

Kommentointi on suljettu.