The Sounds kahdeksi illaksi Suomeen

Ruotsalaisyhtye soittaa Helsingissä maaliskuun alussa

The Sounds saapuu klubikeikoille Suomeen. Suosittu ruotsalaisyhtye esiintyy mittavan Euroopan-kiertueensa päätteeksi Helsingissä Kaapelitehtaalla perjantaina ja lauantaina 2.-3. maaliskuuta. The Sounds aikoo soittaa molempina konsertti-iltoina toisistaan poikkeavat setit.

Keväällä neljännen studioalbuminsa Something to Die Forin julkaissut The Sounds on viime aikoina kiertänyt lähinnä Pohjois-Amerikassa, mutta bändi on nähty myös suomalaisilla kesäfestivaaleilla. Edellisestä klubikeikasta sen sijaan on yli kaksi vuotta. The Soundsin tunnetuimpia kappaleita ovat No One Sleeps When I’m Awake, Living in America, Painted by Numbers, Better Off Dead ja Tony the Beat.

Kaapelitehtaan konserttien lämmittelijäksi on vahvistunut yhdysvaltalainen elektropopkokoonpano The Limousines. Internet Killed the Video Star -hitistään parhaiten tunnettu kalifornialaisyhtye julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa Get Sharpin. Molemmille illoille on luvassa vielä myöhemmin julkistettava toinen lämppäribändi sekä dj.

The Soundsin tuleviin Suomen-konsertteihin on myynnissä normaalien yhden illan lippujen lisäksi kahden konsertin yhdistelmälippuja sekä rajoitettu erä koko viikonlopun kattavia erikoispaketteja. Weekend with The Sounds -paketit sisältävät kahden illan konserttilipun lisäksi fanitapaamisen, pääsyn parven vip-baarialueelle, keikkajulisteen, oman sisäänkäynnin sekä sisäänpääsyn perjantai-illan jatkobileisiin.

Konsertteihin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattuja anniskelualueita. Kaapelitehtaan ovet avataan molempina iltoina klo 19.00 ja The Soundsin esiintyminen päättyy noin klo 24 aikaan.

THE SOUNDS
Pe 2.3.2012 Helsinki, Kaapelitehdas
La 3.3.2012 Helsinki, Kaapelitehdas

Kommentointi on suljettu.