Stratovarius livenä… myös netissä

Tampereen-keikka taltioidaan dvd-julkaisuksi

Stratovarius aloittaa rumpalinsa Jörg Michaelin jäähyväiskiertueen Mikkelistä perjantaina 18.11. Tampereen Pakkahuoneella kotimainen powermetalbändi esiintyy 19.11. Sunnuntaina 20.11. kello 18 vuorossa on suora studiolivenettikeikka osoitteessa livemusicstage.com.

Pääsyn (10 euroa) kyseiselle keikalle voi ostaa osoitteesta www.livemusicstage.com. Luvassa on tätä keikkaa varten tehty spesiaaliohjelmisto, joka sisältää myös bändin haastatteluja. Bändi vastailee katsojien kysymyksiin keikan jälkeen klo 19.15-19.45. Keikalle otetaan vain rajoitettu määrä katselijoita, joten nettikeikkalippu kannattaa hankkia jo ennakosta.

Stratovariuksen Tampereen Pakkahuoneen -keikka edellisiltana lauantaina 19.11. taltioidaan ja julkaistaan DVD:nä ensi vuonna. Tarkemmasta julkaisuajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Jörg Farewell Tour -kiertue jatkuu Suomessa 26.11. saakka.

Stratovarius
Jörg Farewell Tour
18.11. Mikkeli, Mikaeli
19.11. Tampere, Pakkahuone
23.11. Jyväskylä, Lutakko
25.11. Oulu, Club Teatria
26.11. Helsinki, Tavastia

Kommentointi on suljettu.