Rammstein helmikuussa Suomeen

rs
Kuva: Live Nation.

Mahtipontisesta liveshowstaan tunnettu saksalaisyhtye Rammstein suuntaa kiertueelle. Suomen osalta konsertti toteutuu Helsingin Hartwall Areenalla keskiviikkona 15. helmikuuta.

Kiertueen valmistelun ohella Rammstein valmistautuu julkaisemaan Made in Germany 1995 – 2011 -kokoelmalevyn, joka niputtaa yksiin kansiin 20 aiemmin julkaistua Rammstein-biisiä, yhden uuden kappaleen sekä bändin kaikki videot. Kokoelma julkaistaan näillä näkymin marraskuussa.

Kitaristi Richard Kruspen alkuvuodesta 1994 perustama kuusimiehinen yhtye sekoittaa metalliseen musiikkiinsa industrialelementtejä ja elektrovaikutteita. Sarkastisissa ja provosoivissa sanoituksissa se ottaa kaiken irti saksan kielen foneettisesta aggressiivisuudesta. Yhtyeen käskeväpoljentoisista biiseistä tunnetuimpia ovat Du hast, Du riechst so gut, Sehnsucht, Mein Teil ja Ich will. Itäsaksalaista alkuperää oleva Rammstein on myynyt maailmanlaajuisesti noin 14 miljoonaa levyä.

Rammstein on tunnettu esiintymisistään, joissa lieskat ja räjähtävät ilotulitteet ovat näyttävässä roolissa. Rammstein palkittiin vastikään parhaana live-bändinä Revolver Golden Gods Awardsissa. Helsingin-konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä perjantaina 8. heinäkuuta.

RAMMSTEIN
Ke 15.2.2012 Helsinki, Hartwall Areena
Ovet kello 18.30, showtime noin kello 20

Liput: 75 / 70 euroa + mahd. toimituskulut
Myyntiin pe 8.7.2011 klo 10 Lippupisteen myyntipisteissä, puhelinpalvelussa 0600 900900 (1,97 e/min) + pvm) ja netissä http://www.lippu.fi
Huom! Ostorajoitus: max. 6 lippua / ostaja.

Kommentointi on suljettu.