Liekki esittää klassikkoalbuminsa livenä

Liekki-yhtye esittää Korppi-albuminsa (2003) alusta loppuun Helsingissä, Tampereella ja Turussa maaliskuun viimeisinä päivinä. Samaan aikaan keikkojen kanssa Korppi julkaistaan ensimmäistä kertaa vinyyliversiona.

Keikat ovat osa Albumiklassikot-sarjaa. Se on konserttisarja, jossa tunnetut suomalaiset artistit ja yhtyeet esittävät uransa kulmakiven yleisön edessä. Sarjan pesäpaikkana toimii Helsingin Tavastia-klubi, mutta keikkoja järjestetään myös muissa kaupungeissa, eritoten Turussa ja Tampereella. Keikkoja järjestetään vuoden 2011 aikana noin kerran kuussa, kesäkuukausia lukuun ottamatta.

Keba joutuu siirtämään 27.4. sovitun Albumiklassikot-esiintymisensä sairastapauksen johdosta syksyyn. Keban uusi konserttipäivä Helsingissä on perjantai 9.9. ja ennakkoliput ovat voimassa sellaisinaan. Mahdolliset palautukset Tikettiin.

Kevään aikana klassikkoalbuminsa esittää vielä Lama. Albumiklassikot-sarjan syksyn ohjelmistosta tiedotetaan lähiaikoina.

Liekki plays Korppi
Ti 29.3. Helsinki/Tavastia
Ke 30.3. Turku/Klubi LIVE
To 31.3. Tampere/Klubi + Janne Laurila soolo,

Lama plays Lama
(support Kakkahätä-77)
Pe 6.5. Pori/Monttu
La 7.5. Turku/Klubi
La 14.5. Tampere/Klubi
Pe 20.5. Jyväskylä/Lutakko
La 21.5. Joensuu/Kerubi
Pe 27.5. Helsinki/Tavastia

Kommentointi on suljettu.