Tampere on tänään Turussa okei

Tampere on okei – Tamperelaisen kulttuurin vientihanke Suomen Turkuun -projekti avataan Turun Klubi-ravintolassa tänään torstaina 20. tammikuuta

Avajaistilaisuuden kohokohta on juhlallinen Tampereen viirin luovuttaminen. Tullikamarin Kulttuurikeskuksen toiminnanjohtaja Minnakaisa Kuivalainen ojentaa virallisen lahjan Turun Klubin toimitusjohtaja Seppo Tahvanaiselle. Tämä ele sinetöi pirkanmaalaisen kulttuurivuoden 2011 Turun Humalistonkadulla.

Avajaisten muuta ohjelmaa ovat makupalat Tampereen elokuvajuhlien tämän vuoden ohjelmasta sekä tamperelaisten klubien (BigPop, Hang the DJ! & Off the Hook) jalkoja liikuttava ja päätä ruokkiva dj-työ yöneljään.

Tapahtuman elävän musiikin loihtii Hobo News, joka säestää mykkäelokuvia. Hobo News on vuonna 2009 perustettu cover-yhtye, joka ammentaa musiikkinsa vanhasta amerikkalaisesta folkista, countrysta ja irlantilaisesta perinnemusiikista. Hobo Newsin jäsenet vaikuttavat myös muissa yhtyeissä, mm. Joku Roti Mafia, Seitsemän Seinähullua Veljestä, Hi Lo & In Between, Alavala sekä Voimaryhmä.

Kommentointi on suljettu.