Soweto Gospel Choir + The Capital Beat = Sweet, Sweet

Maailman arvostetuimpiin kuoroihin lukeutuva Soweto Gospel Choir esiintyy suomalaisen The Capital Beat -yhtyeen uudella Sweet, Sweet -singlellä. Single julkaistaan 13. joulukuuta.

Kaksinkertainen Grammy-voittaja Soweto Gospel Choir kiertää maailmaa säännöllisesti ja on työskennellyt mm. Red Hot Chili Peppersin, Aretha Franklinin, Celin Dionin ja Diana Rossin kanssa. Kuoro esiintyi Oscar-gaalassa vuonna 2009 ja oli ehdokkaana parhaan soundtrackin kategoriassa (Disney & Pixar; Wall-e).

Kuluvana vuonna Soweto Gospel Choir on esiintynyt myös jalkapallon MM-kisojen avajaiskonsertissa sekä tehnyt yhteistyötä U2:n kanssa neljän kappaleen verran ESPN:n World Cup 2010 televisiointeja varten. Kuoro on myös tänä vuonna Grammy-ehdokkaana albumillaan Grace.

Soweto Gospel Choir ei aikaisemmin ole tehnyt yhteistyötä suomalaisten taitelijoiden kanssa. Sweet, Sweet -single on levytetty osin Suomenlinnan Seawolf-studiolla, osin Etelä-Afrikassa. Biisi on esimakua The Capital Beatin maaliskuussa 2011 ilmestyvältä kakkosalbumilta.

http://www.thecapitalbeat.fi

Kommentointi on suljettu.