Suen vuosikymmenen parhaat kokoelmalevyksi

Sue ja Hype Records julkaisevat yhteistyössä Suen kriitikoiden valintoihin perustuvan kokoelman vuosikymmenen (2000-2009) parhaista kotimaisista levyistä. Valikoima kuvastaa Sue-lehden linjaa ja sen tekijöiden monipuolista, mutta laadusta tinkimätöntä musiikkimakua popin ja äärimetallin välimaastoon jäävällä laajalla julkaisurintamalla.

- 2000-luvulla – "nolkytluvulla" – on uutta loistavaa suomalaista rockia julkaistu ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Mikäli se esimerkiksi pintajulkisuuden popstarapäiväperhojen tai formaattiradioiden soittolistojen takia olisi jäänyt huomaamatta, on tästä kokoelmasta hyvä aloittaa tutustuminen, kertoo Suen toimittaja Jari Mäkelä.

Kokoelman julkaisun kunniaksi kunniaksi Turun Dynamossa (to 18.3.), Helsingin Loosessa (to 25.3.) ja Turun Klubilla (to 1.4.) vietetään Vuosikymmenen parasta levyiltaa, jossa Suen toimittajat ja avustajat soittavat parhaat biisit 2000-luvun alusta loppuun.

Sue ylpeänä esittää:
VUOSIKYMMENEN PARAS LEVYILTA!
To 18.3. Dynamo, Turku
To 25.3. Bar Loose, Helsinki
To 1.4. Klubi, Turku

Sweatmasterin kuva: Heidi Uutela

Kommentointi on suljettu.