Kylesa ja Dark Castle Tavastialle

Kokeellista metallia, hardcore/crust-punkia ja psykedeelistä vaihtoehtorockia sekoitteleva Kylesa nähdään Helsingin Tavastialla toisen yhdysvaltalaisbändin Dark Castlen kanssa tiistaina 27. huhtikuuta.

Viime vuonna neljännen studioalbuminsa Static Tensionsin julkaisseen Kylesan musiikin ominaispiirteitä ovat kahden kitaristi-laulajan ja kahden rumpalin yhteensoitto, jota tuetaan taustalla vyöryvillä bassolinjoilla. Kylesaa on verrattu niin moderneihin metal-yhtyeisiin, kuten Mastodoniin ja Baronessiin, kuin Black Sabbathin ja Pink Floydin kaltaisiin pioneereihin.

Dark Castle toimii Kylesan koko mittavan Euroopan-kiertueen lämmittelijänä. Toistaiseksi doom metal -duolta on ilmestynyt viime vuonna julkaistu Spirited Migration -pitkäsoitto.

Tavastian konsertti järjestetään yhteistyössä Imperiumi.net-verkkomedian kanssa.

KYLESA
DARK CASTLE
Ti 27.4.2010 Helsinki, Tavastia

Kommentointi on suljettu.