Aawastockin ohjelma julki

Aavasaksalla juhannuksena järjestettävän Aawastock-festivaalin ohjelma on julkistettu. Esiintyjinä nähdään 22-pistepirkko, Pelle Miljoona Unabomber, Sydän,sydän, Kaikukasti, Moses Hazy, Tuomas Henrikin JKB, Walkalone, Zacharius Carls Group, Talonpoika Lalli ja Pajalan oma meänkielinen kultakurkku Torvald Pääjärvi.

Juhannusjuhlien perinteitä kunnioittaen Aawastockissa suoritetaan juhlavasti lipunnosto ja lauletaan lippulaulu. Perinteistä voidaan myös puhua, kun uutuutena festivaalilla on kunnostetulla Aurinkolavalla järjestettävät lavatanssit, jotka viedään alusta loppuun tanssiyhtye Dreamsin tahdein. Lavatansseihin on mahdollista ostaa erillislippu.

Juhannuspäivänä 20.6. festivaalia jatketaan Helenan kievarissa jälkijytäklubilla, jossa on luvassa mm. Absoluuttisen nollapisteen ja Tulenkantajien soittajista koostuva Dxxxa & The Boys. Lisäksi klubilla
nähdään ensi-illassa dokumentti Lemmenpyssyjen keikkamatkasta Alhonkaturockiin, sekä dokumentti Absoluuttisen Nollapisteen keikkamatkasta Viroon. Levyjä klubilla pyörittävät samaisen yhtyeen Dj Tomba ja Hagi.

Festivaalille on järjestetty bussikyyditykset Rovaniemeltä, Kemistä ja Torniosta. Liput tapahtumaan ovat myynissä Tiketissä kautta maan.

Aawastockia on järjestetty vuodesta 2002.

www.aawastock.com

Kommentointi on suljettu.