My Fate studiossa

kahdeksan vuotta aggressiivista melodista metallia thrash-vaikuttein soittanut tamperelainen My Fate, käy uuden materiaalin kimppuun työstääkseen kolmannen pitkäsoittonsa valmiiksi.

Uuden levyn julkaisua on suunniteltu toukokuulle 2009. Tuoretta materiaalia on kuultavissa jo metallikansan virallisissa kokoontumisajoissa, Finnish Metal Expossa 13.-14.2.2009. Ensimmäinen sinkkulohkaisu löytyy digikaupoista perjantaina 13.2.

Kaksi aiempaa levyään Happiness is Fiction (2003) ja Kill the Light (2005) sekä kolme EP:tä bändi on julkaissut oman levymerkkinsä My Fate Musicin kautta.

My Faten kitaristi-biisintekijä Jaakko kertoo yhtyeensä kuulumisia:

- Tällä kertaa annoimme luovuuden myllätä. Uusi materiaali esittelee haastavamman, rytmisesti vahvan, intensiivisen ja yllätyksellisen My Faten. Biisit vaihtelevat parin minuutin punkahtavasta mäiskeestä tiukkaan aggressiiviseen kaahaukseen ja synkkään raskaaseen eeposteluun. Itämainen tunnelma on vahvasti läsnä. Levy tullaan äänittämään biisien ehdoilla, mikä korostaa levyn dynaamista kokonaisuutta entisestään. Jotain jännää on siis luvassa.

Yhtyeen studioedesottamuksia on mahdollista seurata milteipä reaaliaikaisesti yhtyeen nettisivuilta, joihin bändin jäsenet raapustavat aktiivisesti studiopäiväkirjaa.

http://www.myfateband.net

Kommentointi on suljettu.