Vuk versioi Maj Karmaa

Vuk julkaisee pitkästä aikaa uutta materiaalia. Vuk oli tehnyt cover-versioita muutamista Maj Karma -yhtyeen lauluista, jotka hän päätti äänittää ystävänsä, Maj Karman kitaristina ja biisintekijänä tunnetun Häiriö Piirisen kanssa.

Laulut päätyivät myös Maj Karman levy-yhtiö Johanna Kustannuksen korviin jossa materiaaliin tykästyttiin siinä määrin, että siitä haluttiin tehdä oikea julkaisu. Myös Maj Karman laulaja Herra Ylppö halusi kantaa kortensa kekoon suunnittelemalla levyn kansigrafiikat.

Vuk nimen takaa löytyy vuoroin New Yorkissa ja Helsingissä asuva suomalais-amerikkalainen muusikko Emily Cheeger. VUK julkaisi debyyttialbuminsa, Exile!, vuonna 2003 suomalaisen Verdura Recordsin kautta.

Vukin seuraava albumi ilmestynee ensi vuoden aikana. Maj Karman seuraava albumi julkaistaan maaliskuussa 2009.

RAKKAUDEN LIEKISTÖ – VUK ESITTÄÄ MAJ KARMA – YHTYEEN LAULUJA:

1. Elena Leeve
2. Rukous
3. Pasi sanoo
4. Salassa kuin murhat
5. Valaiden laulu

Tulevia keikkoja:

01.10. LEVYKAUPPA ÄX, HELSINKI
21.10. KUUDES LINJA, HELSINKI
25.10. MUSIIKKI & MEDIA – TELAKKA, TAMPERE

Kommentointi on suljettu.