Pumpeloituja televisiossa

Oulun Musiikkivideofestivaaleilla palkitut suomalaisvideot pyörivät Suomen MTV:n ohjelmistossa tällä viikolla. Music Television esittää videoita seuraavasti: to 25.9. klo 02-03, pe 26.9. klo 13-14 ja su 28.9. klo 08-09.

Oulun Musiikkivideofestivaalit palkitsi parhaat kotimaiset musiikkivideot 15. kerran elokuussa. Pumpeligaala järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Oulun Lammassaareen pystytetyssä Juhlateltassa.

Kilpailun pääpalkinnon Kultapumpelin voitti Jouni Kallion Stam1na-yhtyeelle ohjaama video Lääke. Nuoren lupaavan ohjaajan palkinnon eli Teinipumpelin voitti Magdaleena Spiik The Gambit -yhtyeelle ohjaamallaan videolla Snake Styles. Yleisöäänestyksen voitti Stobe Harjun Nightwishille ohjaama The Islander.

Kunniamainittujen joukossa oli sekä konkaritekijöitä että uusia ohjaajia:
The Millioners: Body Into Use (ohj. Jotti Taival), Huoratron: $$ Troopers (ohj. Las Palmas), Iiwanajulma: Absinttia (ohj. Henrik Mennander), Pintandwefall: Somewhere I’d Be Worshipped (ohj. My Lovin’ Martian), Pooma: Snow (ohj. Jussi Kemppainen) ja Stig Dogg: VadelmaSuklaa (ohj. Pete Veijalainen).

Juryn perustelut osoitteessa:
http://www.omvf.net/2008/FI/kotimainen-kilpailu.html

Kommentointi on suljettu.