Reino Nordin tekee soololevyn

Musiikkitalo Backstage Alliance ja näyttelijä-laulaja Reino Nordin ovat solmineet levytyssopimuksen. Backstage Alliance julkaisee Nordinin Reino & The Rhinos -kokoonpanolla Suomenlinnassa Seawolf Studioilla nauhoitetun sooloalbumin maaliskuussa 2008.

Reino Nordinin suomenkielistä, reggae-mausteista soulia sykkivän debyytin on äänittänyt, tuottanut ja miksannut Tommi "Bommitommi" Tikkanen. Levyn ensimmäinen single Sun tie julkaistaan ensi viikon keskiviikkona 13.2. 2008.

Suurelle yleisölle paremmin näyttelijänä kuin muusikkona tuttu Reino Nordin on elokuvatöidensä lomassa keikkaillut eri kokoonpanoissa. Aiemmin lähinnä reggae-bändeissä soittanut Nordin esiintyy debyyttilevyllään soul-sooloartistina. Kaikki levyn kappaleet ovat Nordinin säveltämiä ja sanoittamia.

Kommentointi on suljettu.